Álláskeresési tanácsadás

Álláskeresési tanácsadás


Álláskeresési tanácsadás

Sokan szeretnének jó állást, olyan helyet, ahol kamatoztathatják képességeiket, ahol elismerést kaphatnak, és ahol tudásuknak és tapasztalatuknak megfelelő munkát végezhetnek. Pályáznak az álláshirdetésekre, keresik a jó önéletrajz mintáját, készülnek az állásinterjúra, és bizony szomorúan veszik tudomásul, ha pályázati anyagukra még válasz sem érkezik. Nincs visszahívás, nincs lemondás. Vajon hol lehet a hiba? Hiszen mindent igyekeztek megtenni, az álláskereső portálokon naponta jelen vannak, a közösségi csoportokban figyelik a megosztásokat, ám a hőn áhított állásajánlat várat magára.

Nincs konkrét szabály és kőbe vésett írás arról, hogy az álláskeresést hogyan érdemes folytatni, sem arról, hogy a pályázati anyag biztosan meg fog felelni az adott cég, szervezet elvárásainak. Még HR-es szakemberek között is megoszlik a vélemény erről, és a személyi feltétel is nagyban befolyásolja azt. Én mindig azt mondom a hozzám fordulónak, hogy itt nem arra kell fókuszálni, hogy más mit fog majd szólni az anyagához, hanem ő maga tegyen meg mindent azért, hogy esélyt adjon a sikeres pályamódosításhoz, és el tudja mondani magáról azt, hogy adott helyzetben önazonosan viselkedett. Ezt sokszor az elutasítástól való félelem megakadályozza, így az álláskeresés nem csupán egy kutatás, hanem fejlesztés.

A tanácsadás az álláskeresési technikák elsajátítását célozza meg; az önéletrajz elkészítésétől egészen az interjúra való felkészítésig. Nem sablonok megalkotását végzem, hanem egyénre szabott egyedi álláskeresői profilt hozok létre. Ez azt jelenti, hogy az első találkozásunknál megkeressük a hibát, feltárjuk a sikertelenségek okát, átvizsgáljuk a pályázati anyagot, és megnézzük, hogy mit kell tenni a sikeres álláskereséshez. Kell-e például fejleszteni valamit, vagy elég csak felkészíteni az állásinterjúra valakit, esetleg támogatni őt abban, hogy nehézség nélkül kezelje az adatbázisok felületét. Személy-és problémafüggő, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, és min kell változtatni, de ezt személyesen megbeszéljük.

Jelenthet többek között:

  • önéletrajz és motivációs levél megírását, aktualizálását,
  • álláskeresést, adatbázisokban való eligazodás támogatását,
  • személyiségprofil készítését,
  • állásinterjúra való felkészítést.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS: A Minőségi Munkaerő Program.

Ezt a programot azért hoztam létre, mert HR szakemberként nem csak a szervezet igényeit veszem figyelembe, hanem az egyént is, aki a számára megfelelő állást, munkakört keresi. A program teljes körű HR tanácsadást jelent, ami egyedi a munkaerő piacon, és oltalom alatt áll, ezért a részletekről kizárólag a program résztvevőit tájékoztathatom titoktartási kötelezettség mellett. 

Ez a program azoknak az álláskeresőknek való, akik:
  • több akarnak lenni egyszerű statisztikánál
  • terveik vannak, és bíznak magukban
  • értékes a tudásuk, és a minőségre törekszenek
  • a fejlődés az életük része
  • nem érik be kevesebbel, mint azzal, hogy a legjobbak legyenek saját területükön

Díjazás:

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/10 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt  konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, és ez mennyi időt vesz igénybe.

Pályázati anyagok (önéletrajz, motivációs levél) elkészítése: 21.000,- Ft/fő/60 perc

Karrier-tanácsadás és álláskeresés komplex (vizsgálat, karrierterv és pályázati anyag elkészítése): 35.000,- Ft/fő.

Álláskeresés támogatása (adatbázisokban való megjelenés kialakítása, támogatás): 8.000,- Ft/fő/30 perc

Állásinterjúra való felkészítés: 25.000,- Ft/fő/120 perc. A 120 perc leteltével minden megkezdett óra 5000,- Ft.

Álláskeresési tanácsadás (pályázati anyagok elkészítése, álláskeresés támogatása, állásinterjúra való felkészítés): 44.000,- Ft/fő

Az MM Programban való részvétel: 55.000,- Ft/munkakör

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A tanácsadás személyesen vagy online, skype formában történik. Időpontfoglalás a grafoera@gmail.com email címemen, vagy hétköznap 9 és 19 óra között telefonon (0620-2500-594) kérhető. Az emailben küldött időpontajánlatom 12 órán át érvényes, ezután visszajelzés hiányában törlöm.

Személyes és online találkozó esetén is előre utalás van. Időpont egyeztetésekor díjbekérőt készítek, melynek kiegyenlítése véglegesíti a tanácsadás idejét.

A megbeszélt időpontot 24 órával előtte lehet lemondani. Ellenkező esetben nem áll módomban figyelembe venni azt, a konzultáció díja felszámolásra kerül.


Minőségi életre vágysz?

Akkor gyere, és csatlakozz a quality lifE ROad programhoz!

Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.