Szervezeti tanácsadás - Somogyi Erika

Szervezeti tanácsadás


Szervezeti tanácsadás

Minden szervezet és annak vezetői törekednek arra, hogy hatékonyan működjenek, és a dolgozóik számára is olyan hátteret biztosítsanak, melyben jó dolgozni, és jó bent maradni. Ám a valóságban a cég és a munkaerő elképzelései nem mindig találkoznak, így történhet az meg, hogy például nem az alkalmas felvételes kerül be a csapatba, vagy nem abba a pozícióba, vagy éppen sok a konfliktus és a fluktuáció. Megreked minden.

Az emberi erőforrás tanácsadó képes a problémát definiálni, az okot feltárni, és kidolgozni a stratégiai elemeket,  és kialakítani a jövőképet. Szakmai múltamnak és mesterszakos diplomámnak köszönhetően átfogó segítséget tudok nyújtani szervezetek számára, hiszen például egy képzési terv kidolgozása és végrehajtása is szolgáltatásaim közé tartozik.

Kérem, nézze meg a szolgáltatásaimat! Válasszon azok közül, és találkozzunk személyesen a veszprémi irodámban, vagy kérjen egyéni ajánlatot cége számára!

Ajánlom szíves figyelmébe azt a blogbejegyzésem, amelyben arról írtam, hogy miért fontos a HR szakember jelenléte egy cég, szervezet életében. ITT olvasható.


Válassz szolgáltatásaim közül


Minőségi életre vágysz?

Akkor gyere, és csatlakozz a quality lifE ROad programhoz!

Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.