Online önbizalomtuning - Somogyi Erika

Online önbizalomtuning


Online önbizalomtuning

Helyszín: Google meet videó

Időpont: 2023.10.10 18:30:00


Nem hiszed el, hogy jó ember vagy, képes vagy dolgokra, hanem folyamatosan megerősítést vársz másoktól. Hiába mondja neked bárki, hogy ne foglalkozz a külvilággal, a véleményekkel, akkor is számít. Megteszel dolgokat, ha tudod, hogy azért szeretni fognak, sőt, kifejezetten figyelsz arra, nehogy rosszat mondjanak rád.
Mert mi lesz, ha és mások mit fognak szólni – ez a két örök kérdés biztosan megjelenik az életedben.Így fordulhat például az elő, hogy vállalkozóként az ügyfeleid diktálnak, maradsz a megszokott helyen, miközben vársz arra, hogy történjen valami, és másokat helyezel előtérbe magadnál, nekik drukkolsz, vagy éppen nem mersz belevágni dolgokba.
Halogatsz, kifogásokat keresel, mindent magadra veszel és félreértesz, egyedül semmit nem teszel, örökké megkérdőjelezed magad. És semmi nem változik.

Önbizalommal nem születünk, hanem életünk folyamán alakítjuk és megszerezzük azt, vagy elveszítjük. Ezen a tréningen újraépítjük ezt neked, és különféle gyakorlatokon keresztül, és technikák elsajátításával megtámogatjuk azt.

A tréning online formában és 7 egymásra épülő alkalommal lesz, és google meet használatával érhető el. Hetente találkozunk az online térben és 90 percet töltünk el együtt, tanulunk és gyakorlunk. Az alkalmak közötti időben különböző, sokszor saját élményű feladatokat kell majd megoldani.
Résztvevőként nincs másra szükség, mint a figyelmedre a megbeszélt időpontban, és persze tollra és papírra, amin tudsz jegyzetelni, gyakorolni, valamint bekapcsolt kamerára. Ez utóbbi hiányában a tréningen nem vehetsz részt.

A tréning regisztrációhoz kötött. A regisztrálás az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével, a számlázási adatok megadásával, valamint a részvételi díj átutalásával történik.

A részvétel díja: 10.900,- Ft/fő/alkalom.

Egy összegű befizetés, két részletben történő vagy alkalmankénti fizetés lehetséges.
A jelentkezés határideje: október 5.
.
A tréningre ajándékutalvány vásárolható.


Mindenkit szeretettel várok.
Somogyi ErikaAz alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhet az eseményre:  Aktuális események


  Online önbizalomtuning

  Online önbizalomtuning

  Google meet videó
  2023.10.10 18:30:00


  A nem dolgozó munkaerő és ami mögötte van

  A nem dolgozó munkaerő és ami mögötte van

  Facebook Live Videó
  2023.10.10 20:00:00


  Hogyan szabaduljak ki a skatulyából?

  Hogyan szabaduljak ki a skatulyából?

  Facebook Live Videó
  2023.10.24 20:00:00