Szervezetfejlesztés - Somogyi Erika

Szervezetfejlesztés


Szervezetfejlesztés

A cégek életében egyre nagyobb szerepet kap a “tanuló szervezet” fogalma, mely többek között azt is jelenti, hogy a benne résztvevők képesek a megújulásra, a fejlődés érdekében tanulni, lépéseket tenni a jövő érdekében.

Az emberi erőforrás fejlesztése egyrészről az egyén tanulását jelenti, azt, hogy képessé váljon a saját viselkedésének megváltoztatására, másrészről pedig a szervezet fejlesztését, mely érinti az egész vállalatot, és a stratégiai célokat figyelembe véve képessé válik megújulni, változni, fejlődni. Ezt a két fejlődést összehangoltan és szakemberek segítségével érdemes véghez vinni, hiszen azon túl, hogy egy folyamatról van szó, szervesen kapcsolódik a stratégiai és üzleti célokhoz.

Szervezetfejlesztéskor beszélhetünk kompetenciafejlesztésről, szakmai és szervezeti elköteleződés kialakításáról, rendszerek felépítéséről, jövőre vonatkozó elképzelések megvalósításáról.

Szervezetfejlesztés alatt beszélhetünk:

  • teljes körű HR tanácsadásról,
  • szervezeti diagnózis felállításáról, megoldási javaslattételről
  • adott munkakörre a megfelelő dolgozó megtalálásáról és kiválasztásról
  • készségek, képességek fejlesztéséről,
  • személyzetfejlesztésről
  • HR rendszerek kiépítéséről
  • mentorálásról.

2016 óta vagyok külső tanácsadóként jelen kis-és középvállalkozások, szervezetek életében, és vagy egy adott feladatot (mint például toborzás) végzek, vagy teljes körű szolgáltatást rendszerek építésével, személyzet fejlesztésével. Ezekről a munkákról és megbízásokról nem osztok meg információt itt, hiszen azt a bizalmat veszíteném el vele, amivel ők megtiszteltek engem.

Kérjen egyéni ajánlatot elérhetőségeim bármelyikén vagy ismerjen meg személyes találkozó keretén belül!


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.