Ajánlás - elismerő vélemények - Somogyi Erika

Ajánlás – elismerő vélemények


“Erika 15 éve a munkatársunk. A pedagógus továbbképzésben munkája során több mint 3000 pedagógus képzését vezette. Sokak életét megváltoztatta trénerként. Rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amelyben kiemelték dinamikus, lehengerlő, szókimondó stílusát, optimista személyiségét. A hallgatóknál maximálisan eléri, hogy aktív részesei legyenek a tanfolyamoknak, figyelmüket és érdeklődésüket képes fokozni, fejlődésre ösztönözni.” (Innovatív Műhely, 2016.)

“Erikát, mint az Apáczai Csere János Karunk emberi erőforrás tanácsadó MA szakos hallgatóját 2014 őszén ismertem meg. Már az első konzultáción, a bemutatkozás alkalmával kitűnt vidámságával, szakmai proaktivitásával és lelkesedésével. A képzésünk során végig a csoport „lelke” volt, és az interaktív órai munkából ugyan úgy kivette a részét, mint az ebédszünetek alatti közös „TK éttermezésből” és beszélgetésekből. Gazdag és értékes szakmai tapasztalatait is szívesen megosztotta a csoporttal, és örömmel vállalta a felkérést, hogy már  „hallgatóként” a képzésük alatt is tartson tréninget a mesterszakos diáktársainak és az oktató kollégáinknak.

Szakmai elköteleződését az is jól mutatja, hogy a Tudományos Diákkör pályázatára írt dolgozatával továbbjutott az országos döntőbe. Kiválóra értékelt diplomamunkáját is a grafológiából, annak elméleti, tudományos hátteréről és a saját tapasztalatait összegző kutatásából írta. Erikának köszönhetjük, hogy a vállalati kiválasztási módszerek között egyre gyakrabban és a későbbi munkatársi beválás előrejelzése szempontjából is eredményesen alkalmazható módszert, a grafológiát velünk, oktatókkal és a hallgatótársaival is mélyebben megismertette. Kimagasló szakmai tudására és példaértékű emberi hozzáállására a későbbiekben is számítunk, és örömmel ajánljuk tréningjeit, képzéseit, szakértői munkáját más szervezetek, vállalatok számára is!” (Dr. Pongrácz Attila, a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Csere János Karának dékánja, 2016.)

“Somogyi Erikát már régóta ismerem. Azok közé az emberek közé tartozik, aki az én olvasatomban az Ember kifejezés mögött áll. Szakmailag jól képzett, igényes, non plus ultra. Számomra hiteles személyiség. A tréningjeit, foglalkozásait maximális odaadással és hozzáértéssel, szenvedélyesen végzi. Kimagaslóan érzékeny ember, aki ösztönösen jó emberismerettel rendelkezik. Mindent kimond, ennek ellenére minden helyzetben megfelelően kommunikál. Kemény, mégis érzékeny. Szívvel – lélekkel végzi munkáját, ami nemcsak megélhetése, hanem hobbija is. Figyelme kiterjed az apró részletekre is. Kiválóan elemzi a helyzeteket, megfontolandó tanácsokkal szolgál, de tiszteletben tartja mások véleményét és személyiségét is. Erős egyénisége mellett olyan esendő, mint bárki más. Képes legyőzni saját magát, új célokkal tervekkel halad a saját útján. A legnagyobb értéke a szeretet, ami a legfontosabb számomra is a világon.” (Sánta Edit, a solti Vécsey Károly és Általános Iskola és AMI igazgatója, 2016.)

Várakozásainkat felülmúló napon vagyunk túl. Erika a diákokkal rögtön szót értett, mindenkihez megtalálta az utat, megnyíltak előtte a gyerekek. Megnyerő személyiségével, empátiakészségével és szaktudásával irányt mutatott mind a tanulóknak, mind nekem, osztályfőnöknek.” (pályaorientációs tanácsadás)

(..) „Szenvedélyes előadásmód, saját példákkal, tapasztalatokkal fűszerezett, és legfőképpen a gyakorlatba beépíthető technikák, módszerek, hitelesség.” (kommunikációs tréning)

(..) „Évekkel ezelőtt ismertem meg egy munkahely által szervezett tréningen. Már akkor is mély nyomot hagyott bennem az a fajta szakmaiság és hozzáértés, amivel trenírozott minket. Erát receptre írnám az elakadóknak, a kíváncsiaknak, mindenkinek, aki emberekkel foglalkozik. Hitelessége, szakmai tudása, tapasztalata, s nem utolsó sorban vidám, pozitív személyisége garancia a fejlődésre.” (önismereti tréning)

Somogyi Erika személyisége, szakmai hozzáértése, páratlan odafigyelése segítette a gyermekemet, és segíti azóta is folyamatosan. Sokat köszönhetünk Erikának, aki mindig és mindenben teljes energiájával, szakmai tudásával azon volt és van a mai napig, hogy pszichésen mindenben támogassa gyermekemet. Fontos szerepe van abban is, hogy országos versenyeken minden esetben helyt tudod áll gyermekem és teljesítménye folyamatosan javul, átlépve ezzel a saját magának szabott határokat.” (egyéni tanácsadás)

További vélemények, ajánlások a feedback albumban ITT találhatóak.

Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.