Egyéni tanácsadás - Somogyi Erika

Egyéni tanácsadás


Egyéni tanácsadás

Mindegyikőnk útján lehetnek olyan pillanatok, helyzetek, melyeket nehezen élünk meg; feszültek vagyunk, szorongunk, félünk a jövőtől, a döntésektől. Dilemmázhatunk munkahely váltás, iskolaválasztás miatt, párkapcsolati problémák miatt, vagy éppen olyan dolgokért, amelyek eddig fontosak voltak az életünkben, de most felmerült annak a lehetősége, mely új irányt, és ezzel fejlődést és változást hoz életünkbe.

Az egyéni tanácsadás olyan személyes beszélgetéseket jelent, ahol feltárhatjuk a probléma forrását, megkereshetjük az okokat, megoldásokra mutathatunk rá, vagy éppen olyan készségeket és képességeket sajátíthatunk el, mely a régi, rossz minták felülírását és az új élmény beépülését hivatott elősegíteni.

Kérem, nézze meg a szolgáltatásaimat! Válasszon azok közül, és találkozzunk személyesen a veszprémi irodámban, vagy online formában, vagy előadásokon, tréningeken!

Fontos! Amennyiben tréningjeim témája (kommunikáció, érzelmi intelligencia fejlesztése, karrier, döntési készség fejlesztése stb.) érdekli Önt, ám jelenleg nincs meghirdetve olyan, amilyet szeretne részt venni, vagy szüksége lenne rá, esetleg a távolság miatt nem tud részt venni rajtuk, akkor oldjuk meg egyéniben, személyes találkozók során. A díjazás a mindenkori egyéni tanácsadásnak megfelelő.

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/15 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, és ez kb. mennyi időt vesz igénybe, az egyes alkalmak milyen téma köré épülnek fel.. Ez alól kivételt a konkrét megkeresés képez, amikor a hozzám fordulónak határozott elképzelései vannak.


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.