Adatvédelmi tájékoztató - Somogyi Erika

Adatvédelmi tájékoztató


Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelem és adatkezelési irányelveink

A somogyierika.hu domain néven üzemelő weboldal adatait Somogyi Erika EV kezeli. Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a kapcsolatfelvétel, tréningre jelentkezés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a jelentkezések egymástól elkülönítve, azok tartalma beazonosíthatóak legyenek. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

Hírlevél feliratkozáshoz megadandó adatok

  • név
  • e-mail cím

A feliratkozás kizárólag valós e-mail címmel lehetséges. A feliratkozáskor a Feliratkozom gombra kattintással hozzájárulását adja a hírlevelek küldéséhez.

A megadott adatokat Somogyi Erika EV bizalmasan kezeli, nem adja ki harmadik fél számára. A hírlevélről történő leiratkozási lehetőség biztosított az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő kéréssel, a grafoera@gmail.com email címen, valamint a hírlevelekben lévő leiratkozás linkre kattintva. Ügyfélszolgálati elérhetőségeinken történő adat törlési igény esetén 5 munkanapon belül megtörténik a törlés.

Somogyi Erika EV által küldött hírlevelek tartalma tájékoztató jellegű, aktuális friss cikkekre, tréningekre hívja fel a figyelmet tartalmukkal. A megadott adatokat harmadik fél részére Somogyi Erika EV nem adja ki, harmadik fél ajánlatait nem kézbesíti a megadott e-mail címre.


Ajánlások, referenciák