Rólam - Somogyi Erika

Rólam


Rólam

2015 nyarán döntöttem az életemről. Kiléptem a két évtizednyi közalkalmazotti állásomból, és vállaltam mindazt, aki én vagyok. A képzett szakember, aki tanult szociálpedagógiát, pszichológiát, grafológiát, írásszakértést, valamint mesterszakon HR tanácsadást. A tapasztalt szakember, aki eddig közel 700 tréninget vezetett, 1000 előadást tartott, és 5000 fiatal pályaorientációs döntéséért volt felelős. Az érző ember, aki a saját útját járja, mert azt az életet akarja élni, amit megálmodott.

Egyéni és szervezeti szinten segítem azokat, akik aktív részeseivé akarnak válni sorsuk alakításában, akik változni szeretnének, akik keresik önmagukat, akik pályaválasztás előtt állnak, valamint cégvezetőként fontosnak tartják a fejlődést. Az erősségem az, hogy megtalálom a hibát és kijavítom azt. Ehhez használok egyéni tanácsadást, előadásokat és tréningeket, szervezeti szinten teljes körű HR tanácsadást. A tréningeket magam írom egyénre és/vagy cégre szabottan, a problémára fókuszálva immár 22 éve. A cél minden esetben a fejlesztés.

Hiszek abban, hogy a változásra való képesség a legfontosabb, hogy mások legyünk, mint tegnap voltunk. Hiszek abban, hogy az önismeret, a kommunikáció és az érzelmi intelligencia, azok fejlesztése a kulcsa a boldogabb és kiegyensúlyozottabb életnek, a hatékonyabb munkavégzésnek. Hiszek abban is, hogy a gondolkodás, a szemléletváltás, a berögzött minták újrarendezése a siker meghatározó tényezője egyéni és szervezeti szinten egyaránt.

Amennyiben úgy érzed, hogy elég volt a feszültségből, a szorongásból, a hozzád méltatlan életformához, ha tudni szeretnéd, hogy merre és hogyan tovább, ha a céged hatékonysága és dolgozóid elégedettsége fontos, akkor bátran keress meg elérhetőségeim bármelyikén! Segítek.

Szeretettel, Somogyi Erika

okleveles emberi erőforrás tanácsadó MA

Ajánlások Referenciák


Ajánlások, referenciák