Rólam - Somogyi Erika

Rólam


Rólam

2015 nyarán döntöttem az életemről. Kiléptem a két évtizednyi közalkalmazotti állásomból, és vállaltam mindazt, aki én vagyok. A képzett szakember, aki tanult szociálpedagógiát, pszichológiát, grafológiát, írásszakértést, valamint mesterszakon HR tanácsadást. A tapasztalt szakember, aki eddig közel 700 tréninget vezetett, 1000 előadást tartott, és 4000 fiatal pályaorientációs döntéséért volt felelős. Az érző ember, aki a saját útját járja, mert azt az életet akarja élni, amit megálmodott.

Két mottóm van s ezeket nem csak vallom, hanem napi szinten alkalmazom is. Az egyik a “Mikor, ha nem MOST?”, a másik pedig a “Megtisztelem magam azzal, hogy komolyan veszem az életem.”

Egyéni és szervezeti szinten segítem azokat, akik aktív részeseivé akarnak válni sorsuk alakításában, akik változni szeretnének, akik keresik önmagukat, akik pályaválasztás előtt állnak, valamint cégvezetőként fontosnak tartják a fejlődést. Önismeret, kommunikáció, életvezetés, érzelmi intelligencia, grafológia, írásszakértés, pályaorientáció, szervezetfejlesztés; mindaz, amivel dolgozom s amivel elősegítem a fejlődést, változást. Nem a problémát oldom meg, hanem alkalmassá teszem a hozzám fordulót arra, hogy megoldja azokat.

Hiszek abban, hogy a változásra való képesség a legfontosabb, hogy mások legyünk, mint tegnap voltunk. Hiszek abban, hogy az önismeret és az érzelmi intelligencia, azok fejlesztése a kulcsa a boldogabb és kiegyensúlyozottabb életnek. Hiszek abban is, hogy a gondolkodás, a szemléletváltás, a berögzött minták újrarendezése a siker meghatározó tényezője.

Amennyiben úgy érzed, hogy elég volt a feszültségből, a szorongásból, a hozzád méltatlan életformához, ha tudni szeretnéd, hogy merre és hogyan tovább, ha a céged hatékonysága és dolgozóid elégedettsége fontos, akkor bátran keress meg elérhetőségeim bármelyikén! Segítek.

Szeretettel, Somogyi Erika

okleveles emberi erőforrás tanácsadó MA

Ajánlások Referenciák


Ajánlások, referenciák