Vezetőképzés - Somogyi Erika

Vezetőképzés


Vezetőképzés

A jó vezető egy vállalkozás, cég életében meghatározó, hiszen növeli a dolgozók elégedettségét és a munka hatékonyságát, ezáltal több profitot termel. A képzési szolgáltatásom azoknak – elsősorban kis-és középvállalkozó – vezetőknek készült, akik egyrészről felismerik, hogy a vezetéshez szükséges képességeknek és készségeknek kiemelkedő szerepük van, azok fejlesztése a sikeres jövő záloga, másrészről pedig saját vezetői kompetenciájukat szeretnék hatékonyabbá formálni.

A képzés jelenthet:

  • kommunikáció és konfliktuskezelést,
  • egyéni vezetői stílus kialakítását,
  • érzelmi intelligencia fejlesztését,
  • a vezetéshez szükséges készségek és képességek kialakítását,
  • ön-és emberismeretet.

Díjazás: 

A pszichés támogatás kifejezetten vezetőknek szól, és a szolgáltatás akár azonnali időpont egyeztetéssel igénybe vehető (24 órán belüli személyes és diszkrét találkozót jelent az irodámban vagy egyeztetett helyszínen). Fókuszálhatunk egy konkrét problémára vagy speciális módszer elsajátítására, vagy életvezetésre – a megrendelő igénye szerint.

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/15 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt  konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, és ez mennyi időt vesz igénybe, az egyes alkalmak milyen téma köré épülnek fel. Az azt követő alkalmak díja: 55.000,- Ft/fő/120 perc. A találkozásaink között általában 3-4 hét telik el.


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.