Képzés - Somogyi Erika

Képzés


Képzés

A rendszerváltástól számítjuk a tréning, mint fogalom és módszer megjelenését, hiszen a munkaerőpiaci feltételek és a társadalmi változások magukkal hozták nem csak igényét, hanem megvalósulásának szükségességét is. A tréning kifejezést elsősorban cégek, szervezetek vezetői és dolgozói „edzésére és tanítására” használták, és használják mind a mai napig. A tréning jelentősége abban áll, hogy készséget, képességet fejleszt, bizonyos kompetenciák és jártasságok megszerzését jelenti, célorientált és intenzív jellegű. Képző vagyok, azaz a probléma megoldására fókuszáltan írok anyagot és tartom meg tréning formájában.

22 évig dolgoztam a továbbképzésekkel foglalkozó Innovatív Műhellyel, ahol kifejezetten nagy hangsúlyt fektettünk az anyagok minőségére, azok folyamatos fejlesztésére, a gyakorlatorientáltságra, a korrekt és hatékony munkavégzésre – mind a módszertani képzéseknél, mind pedig a személyiségfejlesztést megcélzóknál. 2015 szeptemberétől saját vállalkozásom keretén belül már saját, célspecifikus tréningeket tartok egyének és szervezetek számára.

Közel húsz éves tapasztalattal és mesterfokú szakmai tudással rendelkezem, így tudom, hogy képzőként mit kell tennem, hogy az a tréning hatékony legyen, elérje célját, és a mindennapokban is használható ismeretekhez, módszerekhez, technikákhoz juttassam a résztvevőket, valamint fejlődést érjek el náluk.

Kérjen egyéni ajánlatot elérhetőségeim bármelyikén!


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.