Quality Life Road program - Somogyi Erika
Quality Life Road program

Te is vágysz a boldogságra?

Mindenki boldog akar lenni, és mindannyian keresik a titkos összetevőt ahhoz, hogy ezt a célt elérjék. Kurzusokon vesznek részt, igyekeznek nem figyelni arra, amit a másik ember mond, legyűrni a reggelek feszültségét. Keresik azt az embert vagy azt a társaságot, ahol jól érezhetik magukat, ahol segítséget kaphatnak, és ahol valaki végre figyel rájuk is, és támadás helyett megértően viselkedik velük. Minden lehetőséget megragadnak, valami mégis hiányzik.

Az eredmény várat magára, miközben az időd fogy.

A munkahelyen továbbra is sok a konfliktus, kevesen értik őket, kirekesztve vannak, a rosszindulatú emberektől vagy a negatív főnöktől tartanak, és visszafogják magukat. Pedig a munka, amit választottak jó, de a mindennapok mégis nehézségekkel terheltek, vagy még mindig nem értek el oda, ahova szerettek volna. Egyszerűen azt élik meg, hogy nincsenek a helyükön.

A magánélet sem az igazi, nem erről álmodtak. Nem találták még meg az igazi társat, vagy akit választottak, az hagyja, hogy a társas magányban tipródjanak.

Hát, hol van az az ember, akiről álmodtak? Hol vannak az érzelmek, a nagy beszélgetések, a meghitt pillanatok, a megértés és a szerelem?

Magadra ismertél?

 • Te is voltál már úgy, hogy szerettél volna megvalósítani valamit, de az nem jött össze?
 • Álmaidban új munkahely vagy saját vállalkozás jelenik meg, ám a hétköznapok visszazökkentenek?
 • Tudod, hogy lépned kellene, mégis megálltál?
 • Visszatart, hogy mások mit mondanak, vagy félsz attól, hogy nem fog sikerülni?
 • Nehézséget okoz a merre és hogyan tovább?
 • Vajon a választott szakma biztosan illik hozzád?
 • Nem kapsz megerősítést, és nem hiszed el, hogy jó vagy abban, amit csinálsz, vagy más helyen értékelnének téged?

Mondd, mi hiányzik neked?

 • Elkerül a szerelem?
 • Régóta keresed a társad, de még nem találtad meg?
 • Félsz attól, hogy rád senki nem kíváncsi, és nem vagy szerethető?
 • Belefáradtál abba, hogy egyedül vagy?
 • Házasságban vagy párkapcsolatban élsz, de úgy érzed, nem figyel rád, eltávolodtatok egymástól, és már beszélgetni sem tudtok?
 • Visszafog, nem támogat, és nem lehetsz önmagad, nem valósíthatod meg az álmaidat?
 • Vajon az az ember van melletted, aki igazi társ?
 • A társas magány ismerős számodra?

A saját életedben legyél te a legfontosabb!

Egy-egy nehézség, probléma túlmutathat önmagunkon. Mert egyedül vagy, és senki nem mutatta meg neked, hogy a nehézségeket hogyan győzd le. Senki nem tanította meg azt sem, hogyan állj ki önmagadért. És senki nem teheti meg helyetted azt, ami a saját életedben a te feladatod. Az egyik legfontosabb itt az, hogy merj segítséget kérni, hogy legyen olyan ember, közösség, csoport, aki, mint egy mankó támogat téged.

Ez a Quality Life Road

Ez a program érted született. Neked szól, aki keresed önmagad, aki most indulsz el a saját utadon, akinek kell a kontroll, a bátorítás, a megerősítés, mert a lépéseid még bizonytalanok.

Neked szól akkor is, amikor tanulni szeretnél, fejleszteni készségeidet, képességeidet, hogy megold konfliktusaidat, kiállj önmagadért, hogy vállald mindazt, amit érzel, gondolsz, teszel.

Ki az, aki végig kísér téged az utadon?

Somogyi Erika HR tanácsadó és pszichológus vagyok.

Húsz éve dolgozom képzőként, tanfolyamíróként és tanácsadóként, foglalkozom egyénekkel és szervezetekkel.

5. blokk – Era kép és szöveg

Egyetlen cél vezet minden esetben: találjam meg a nehézségek, problémák okát, és fejlesszem feladataihoz, életének alakulásához készre a hozzám fordulót. Kiemelten fontos a tudás, a szakmám iránti elkötelezettség, ami nem csak a mindennapi munkám vezérfonala, hanem előadásaim és tréningjeim alapja is.

Dolgozom álláskeresőkkel, pályamódosítókkal, pályaválasztás és változás előtt állókkal. Ezidáig több, mint 4000 embert képeztem, és ugyanennyi fiatal pályaválasztási döntéséért voltam felelős.

Csatlakozz a Quality Life Road facebook csoport közösségéhez!

Jómagam is pályamódosító vagyok. Meggyőződésem, hogy a siker kulcsa önmagunk vállalásában és saját életutunk megtalálásában, kialakításában rejlik. Ehhez kellenek eszközök, technikák, módszerek, amelyek elsajátításával bármilyen szituáció, helyzet megoldható.

Saját hitvallásom példa önmagam és mások számára is:

„Megtisztelem magam azzal, hogy komolyan veszem az életem.”

Mit kapsz?

 • fejlődésre kész, inspiráló közösséget
 • hétfőnként reggeli hétindító gondolatot
 • heti videókat, amelyek a felmerülő, aktuális kérdéseidre válaszol
 • oktatási videókat, anyagokat, kihívásokat, feladatokat
 • 15% kedvezményt minden előadásra, tréningre, egyéni tanácsadásra
 • blogbejegyzések olvasási jogát egyéni kóddal
 • közösségi találkozókat

Mikor ne válaszd a Quality Life Road csoporttagságot?

A csoport nem való neked, ha kifogásokat keresel, ha megelégedsz azzal, ami most van, ha az önáltatást választod a megoldások helyett, ha számodra a panaszkodás és a halogatás karöltve jár, ha életed alakulásáért másokat hibáztatsz, és ha csak arra vagy kíváncsi, hogyan és milyen módszerekkel dolgozom.

A Quality Life Road-dal csak nyerhetsz

 • megváltozik a hozzáállásod önmagadhoz, másokhoz, körülményekhez
 • már a konfliktusok kialakulásának kezdetén felismered önmagad szerepét, és a megoldási módot
 • ki mered mondani az érzéseidet úgy, hogy megértenek, miközben nem bántasz meg vele másokat
 • kimersz állni magadért, és megtanulsz nemet mondani
 • emberek társaságát, akik hasonló helyzetben vannak, mint te
 • magabiztosabb, felszabadultabb leszel
 • felismered saját hibáidat, és kijavítod őket
 • pszichológiai témájú előadásokat, oktatási anyagokat, válaszokat a kérdéseidre
 • támogatást a saját utadon

Bónusz a Quality Life Road csoporttagság mellé

Egy grafológiai gyors elemzés, ami neked ajándék, ami főbb személyiségjellemzőkre fókuszál, és amit már a belépéskor kérhetsz.

Egy alkalmas részvétel a 2021-ben már 5 éves GrafoTea rendezvénysorozatom bármelyik előadásán, helyszínén.

A Quality Life Road csoport tagsági díja:

havi díj: 5.900,- Ft/fő

3 havi díj: 17.000,- Ft/fő

éves díj: 59.000,- Ft/fő

Bármikor csatlakozhatsz hozzánk a jelentkezési űrlap kitöltésével. További információkat, részleteket emailben küldök meg.  

Legyél jóban önmagaddal!

A csoporttagok ezt mondják a Quality programról:

A csoport átmenet a személyes konzultáció és egy általános csoport között, hiszen olyan tartalmakkal telített, ami tudományos háttérrel megerősített magyarázatokat, közérthető megoldásokat és valóban használható tudást ad. Az aktuálisan felmerült témákat videókat később, többször is meg tudom nézni, sőt, a hozzájuk kapcsolódó leckéket elkészíteni, és mélyíteni az ismereteket a problémáim megoldására. Sokat lehet tanulni a mások által feltett kérdésekből, válaszokból is.

Márti, Balatonfüred

Igényes csoport, igényes embereknek. Fejlődni, tanulni, változni vágyóknak, hiteles szakemberrel. Az érték, amit ad, messze meghaladja az árát. Rugalmas, alapos, közvetlen az a szakember, aki mögötted is ott tud lenni, nagy tudással, tapasztalattal, inspiráló közösségben.
Hogy miért a csoport? Mert nemcsak aktuális kérdésekre kapok választ, segítséget, útmutatást, hanem olyat is, amivel másként viszonyulhatok önmagamhoz és a környezetemhez. Napi rend van kialakítva, így pontosan tudom, hogy mikor mi érkezik. A videókat és a blogot akkor nézem meg, olvasom el, amikor nekem alkalmas. Nem kell órákat utaznom, a jelen helyzetben sincs fennakadás, mivel online. Kicsit olyan nekem, mintha minden nap személyes konzin vennék részt.

Móni, Pápa

Nagyon szeretem, hogy olyan témákról írsz, készítesz videót, amire egy adott élethelyzetben szükségem/ünk van. Nem csak megírsz egy blogot vagy készítesz egy videót, hanem kérhetünk tőled témákat, így hiába hogy egy csoport, szinte személyre szabottan segítesz és ennek tetejébe még kérdezhetek is akár egy adott témával kapcsolatban, akár ha gyors segítségre van szükségem. Köszönöm, hogy időt szakítasz a kérdéseim megválaszolására. Hogy külön írást készítesz a felmerülő, hosszabb magyarázatot követelő témákra és azt is, hogy a “házi feladataiddal” segíted az általad leírtakat teljesen megérteni és feldolgozni. Minden válaszodból érezhető, hogy nagy gondot és odafigyelést fordítasz rám/ránk a napi teendőid mellett is. Összefoglalóan azt tudom mondani, hogy a Quality szakmai segítség a hét minden napján.

Patrícia, Olaszország

Jó, hogy van ez a csoport. Nekem nagy segítséget nyújt abban, hogy könnyebben ismerjem fel a nehéz helyzeteket, amelyekkel szembe találkozom. A heti leckék tükröt mutatnak, hogy éppen hol hibázom, vagy oldok meg egy szituációt jól. Imádom a blogot olvasni! Napról napra egy fogódzót nyújt, hogy van egy csoport, és mögötte Te, Era, akihez bármikor fordulhatok, ahol a problémám megoldásra talál és az örömömben pedig jó szívvel osztozol.

Kriszti, Pápa

Foglaljuk még egyszer össze, hogy mit kapsz a csoporttól!

 • közösséget
 • oktatási anyagokat
 • hasznos gyakorlati útmutatókat
 • segítséget

egy új önmagadat, egy új életet

Csatlakozz hozzánk az alábbi űrlap kitöltésével most!

  Számlázási adatok