Álláskeresési tanácsadás - Somogyi Erika

Álláskeresési tanácsadás


Álláskeresési tanácsadás

Sokan szeretnének jó állást, olyan helyet, ahol kamatoztathatják képességeiket, ahol elismerést kaphatnak, és ahol tudásuknak és tapasztalatuknak megfelelő munkát végezhetnek. Pályáznak az álláshirdetésekre, keresik a jó önéletrajz mintáját, készülnek az állásinterjúra, és bizony szomorúan veszik tudomásul, ha pályázati anyagukra még válasz sem érkezik. Nincs visszahívás, nincs lemondás. Vajon hol lehet a hiba? Hiszen mindent igyekeztek megtenni, az álláskereső portálokon naponta jelen vannak, a közösségi csoportokban figyelik a megosztásokat, ám a hőn áhított állásajánlat várat magára.

Nincs konkrét szabály és kőbe vésett írás arról, hogy az álláskeresést hogyan érdemes folytatni, sem arról, hogy a pályázati anyag biztosan meg fog felelni az adott cég, szervezet elvárásainak. Még HR-es szakemberek között is megoszlik a vélemény erről, és a személyi feltétel is nagyban befolyásolja azt. Én mindig azt mondom a hozzám fordulónak, hogy itt nem arra kell fókuszálni, hogy más mit fog majd szólni az anyagához, hanem ő maga tegyen meg mindent azért, hogy esélyt adjon a sikeres pályamódosításhoz, és el tudja mondani magáról azt, hogy adott helyzetben önazonosan viselkedett. Ezt sokszor az elutasítástól való félelem megakadályozza, így az álláskeresés nem csupán egy kutatás, hanem fejlesztés.

A tanácsadás az álláskeresési technikák elsajátítását célozza meg; az önéletrajz elkészítésétől egészen az interjúra való felkészítésig.

Jelenthet többek között:

  • önéletrajz és motivációs levél megírását, aktualizálását,
  • álláskeresést és/vagy adatbázisokban való eligazodás támogatását,
  • egyénre szabott személyiségprofil készítését,
  • állásinterjúra való felkészítést,
  • sikeres álláskereséshez egyéni fejlesztést.

Díjazás:

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/10 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt  konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, és ez mennyi időt vesz igénybe.

Önéletrajz elkészítése: 21.000,- Ft/fő.

Motivációs levél készítése: 15.000, – Ft/fő.

Pályázati anyagok (önéletrajz és motivációs levél) elkészítése: 31.000,- Ft/fő.

Karrier-tanácsadás és álláskeresés komplex (teljes pályakorrekciós tanácsadás és pályázati anyag elkészítése): 65.000,- Ft/fő.

Álláskeresés támogatása (adatbázisokban való megjelenés kialakítása, támogatás): 11.000,- Ft/fő.

Állásinterjúra való felkészítés: 29.000,- Ft/fő/90 perc.

Álláskeresési tanácsadás (pályázati anyagok elkészítése, álláskeresés támogatása, állásinterjúra való felkészítés): 61.000,- Ft/fő

Sürgősségi felár (48 órán belül kell a pályázati anyag és/vagy az interjúra felkészítés): az adott szolgáltatás díjának 50%-a.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A tanácsadás személyesen vagy online történik. Időpontfoglalás a grafoera@gmail.com email címemen, vagy hétköznap 9 és 19 óra között telefonon (0620-2500-594) kérhető. Az emailben küldött időpontajánlatom 12 órán át érvényes, ezután visszajelzés hiányában törlöm.

Jelenleg egy hónapos várakozási idő van, ami azt jelenti, hogy az első jelentkezéstől számítva ennyi idő múlva tudok időpontot adni.

Személyes és online találkozó esetén is a szolgáltatásom 50%-a előlegként fizetendő. Időpont egyeztetésekor előlegszámlát készítek, melynek kiegyenlítése véglegesíti a tanácsadás idejét. A fennmaradó részt a helyszínen kell megfizetni készpénzben vagy azonnali utalással.

A megbeszélt időpontot 24 órával előtte lehet lemondani. Ellenkező esetben nem áll módomban figyelembe venni azt, a konzultáció díja felszámolásra kerül.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS: A Minőségi Munkaerő Program.

Ezt a programot azért hoztam létre, mert HR szakemberként nem csak a szervezet igényeit veszem figyelembe, hanem az egyént is, aki a számára megfelelő állást, munkakört keresi. A program teljes körű HR tanácsadást jelent, ami egyedi a munkaerő piacon, és oltalom alatt áll, ezért a részletekről kizárólag a program résztvevőit tájékoztathatom titoktartási kötelezettség mellett. 

Ez a program azoknak az álláskeresőknek való, akik:
  • több akarnak lenni egyszerű statisztikánál
  • terveik vannak, és bíznak magukban
  • értékes a tudásuk, és a minőségre törekszenek
  • a fejlődés az életük része
  • nem érik be kevesebbel, mint azzal, hogy a legjobbak legyenek saját területükön

Az MM Programban való részvétel: 55.000,- Ft/munkakör


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.