Álláskeresési tanácsadás - Somogyi Erika

Álláskeresési tanácsadás


Álláskeresési tanácsadás

Sokan szeretnének jó állást, olyan helyet, ahol kamatoztathatják képességeiket, ahol elismerést kaphatnak, és ahol tudásuknak és tapasztalatuknak megfelelő munkát végezhetnek. Pályáznak az álláshirdetésekre, keresik a jó önéletrajz mintáját, készülnek az állásinterjúra, és bizony szomorúan veszik tudomásul, ha pályázati anyagukra még válasz sem érkezik. Nincs visszahívás, nincs lemondás. Vajon hol lehet a hiba? Hiszen mindent igyekeztek megtenni, az álláskereső portálokon naponta jelen vannak, a közösségi csoportokban figyelik a megosztásokat, ám a hőn áhított állásajánlat várat magára.

Nincs konkrét szabály és kőbe vésett írás arról, hogy az álláskeresést hogyan érdemes folytatni, sem arról, hogy a pályázati anyag biztosan meg fog felelni az adott cég, szervezet elvárásainak. Még HR-es szakemberek között is megoszlik a vélemény erről, és a személyi feltétel is nagyban befolyásolja azt. Én mindig azt mondom a hozzám fordulónak, hogy itt nem arra kell fókuszálni, hogy más mit fog majd szólni az anyagához, hanem ő maga tegyen meg mindent azért, hogy esélyt adjon a sikeres pályamódosításhoz, és el tudja mondani magáról azt, hogy adott helyzetben önazonosan viselkedett. Ezt sokszor az elutasítástól való félelem megakadályozza, így az álláskeresés nem csupán egy kutatás, hanem fejlesztés.

A tanácsadás az álláskeresési technikák elsajátítását célozza meg; az önéletrajz elkészítésétől egészen az interjúra való felkészítésig.

Jelenthet többek között:

  • önéletrajz és motivációs levél megírását, aktualizálását,
  • álláskeresést és/vagy adatbázisokban való eligazodás támogatását,
  • egyénre szabott személyiségprofil készítését,
  • állásinterjúra való felkészítést,
  • sikeres álláskereséshez egyéni fejlesztést.

Díjazás:

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/10 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt  konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, és ez mennyi időt vesz igénybe.

Önéletrajz elkészítése: 21.000,- Ft/fő.

Motivációs levél készítése: 15.000, – Ft/fő.

Pályázati anyagok (önéletrajz és motivációs levél) elkészítése: 31.000,- Ft/fő/60 perc

Karrier-tanácsadás és álláskeresés komplex (teljes pályakorrekciós tanácsadás és pályázati anyag elkészítése): 54.000,- Ft/fő.

Álláskeresés támogatása (adatbázisokban való megjelenés kialakítása, támogatás): 7.000,- Ft/fő/30 perc

Állásinterjúra való felkészítés: 29.000,- Ft/fő/120 perc.

Álláskeresési tanácsadás (pályázati anyagok elkészítése, álláskeresés támogatása, állásinterjúra való felkészítés): 51.000,- Ft/fő

Sürgősségi felár (48 órán belül kell a pályázati anyag és/vagy az interjúra felkészítés): az adott szolgáltatás díjának 50%-a.

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A tanácsadás személyesen vagy online történik. Időpontfoglalás a grafoera@gmail.com email címemen, vagy hétköznap 9 és 19 óra között telefonon (0620-2500-594) kérhető. Az emailben küldött időpontajánlatom 12 órán át érvényes, ezután visszajelzés hiányában törlöm.

Személyes és online találkozó esetén is előre utalás van. Időpont egyeztetésekor díjbekérőt készítek, melynek kiegyenlítése véglegesíti a tanácsadás idejét.

A megbeszélt időpontot 24 órával előtte lehet lemondani. Ellenkező esetben nem áll módomban figyelembe venni azt, a konzultáció díja felszámolásra kerül.

ÚJ SZOLGÁLTATÁS: A Minőségi Munkaerő Program.

Ezt a programot azért hoztam létre, mert HR szakemberként nem csak a szervezet igényeit veszem figyelembe, hanem az egyént is, aki a számára megfelelő állást, munkakört keresi. A program teljes körű HR tanácsadást jelent, ami egyedi a munkaerő piacon, és oltalom alatt áll, ezért a részletekről kizárólag a program résztvevőit tájékoztathatom titoktartási kötelezettség mellett. 

Ez a program azoknak az álláskeresőknek való, akik:
  • több akarnak lenni egyszerű statisztikánál
  • terveik vannak, és bíznak magukban
  • értékes a tudásuk, és a minőségre törekszenek
  • a fejlődés az életük része
  • nem érik be kevesebbel, mint azzal, hogy a legjobbak legyenek saját területükön

Az MM Programban való részvétel: 55.000,- Ft/munkakör


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.