Életvezetési tanácsadás - Somogyi Erika

Életvezetési tanácsadás


Életvezetési tanácsadás

Sokan vannak olyan élethelyzetben, ami számukra méltatlan, ahol elveszítik tartásukat és önmagukat, amiben feszültek, amiben pontosan tudják, hogy lépni kéne, hogy eljött az ideje, mégsem változtatnak. A nehézségek mellett is még kitartanak, küzdenek, elviselnek és tűrnek dolgokat. Már nem jó a párkapcsolat, a társas magány kalitkája fojtogató számukra, de nem tudják, hogyan álljanak neki helyrehozni azt. A munkahely sem az igazi, napi szinten jelen van a sok konfliktus, ám nincs eszközük, hogy megoldják azokat, hogy kiálljanak magukért. Ám eljött az idő, hogy változtassanak, hogy kitörjenek a jelenlegi helyzetből, hogy új alapokra helyezzék életüket.

Az életvezetés szó azt jelenti, hogy szakértő segítségével a személy képes a változási folyamatát végig vinni. Mert egyedül nem fog menni, hiszen olyan új technikákat, módszereket kell elsajátítani, amivel az új élet felépíthető. Hiszem és vallom, hogy azzal nem oldódik meg semmi, ha új helyen kezdünk új életet, ha másik munkahelyre menekülünk, mert az ember maga nem változott, így a problémáját tovább viszi. Hiszek abban is, hogy minden emberben képes a helyzetét kezelni, amennyiben eszköz áll a rendelkezésére.

Így történhet az meg, hogy én nem a problémát oldom meg, hanem fejlesztéssel, rosszul rögzült minták újraírásával alkalmassá teszem őt helyzete megoldására. Nincs függőség, nem dolgozunk együtt sok éven, hanem 6-8-10 alkalommal növelem készségeit, képességeit. Gondolok itt például egy döntési készség fejlesztésére, egy kommunikációs technika elsajátítására, az elfogadás gyakorlására, vagy éppen egy érzelmi intelligencia fejlesztésére, ami az érzések felismerését, megélését és kimondását jelenti. Mert kiemelten fontos, hogy valaki értse a benne zajló folyamatokat és azokat hatékonyan használja új élete kialakításához.

Kiknek ajánlom az életvezetési tanácsadást?

 • akik azt érzik, hogy nincsenek a helyükön,
 • akik sokkal többet akarnak kihozni magukból és jelenlegi állapotukból,
 • akik úgy érzik, egy helyben állnak és változásra várnak,
 • akik feszültek,
 • akik elérkeztek életük azon pontjához, hogy elég volt, és ez így, ebben a formában nem mehet tovább,
 • akik új módszereket, technikákat szeretnének elsajátítani
 • akik vállalkozni szeretnének, és arra alkalmassá válni

Hogyan tudok segíteni, mi történik a találkozásaink alkalmával?

Az első lépésben megfogalmazzuk a konkrét problémát, és azt, hogy mire van szüksége a kliensnek. Aztán jön a következő lépés, amikor kidolgozunk egy tervet, ami alapján a változási folyamat halad – ezt kísérem végig, különböző feladatokkal, beszélgetésekkel, folyamatos támogatással. Ez minimum öt hónapot, azaz 8-10 alkalommal való találkozást jelent.

Az életvezetés alatt változhat:

 • az illető hozzáállása a dolgokhoz és személyekhez,
 • tágíthatja határait, erősítheti önmagát,
 • mélyítheti az önmagával kapcsolatos ismereteket,
 • kevesebb konfliktusa lehet,
 • jobban megértheti és elfogadhatja önmagát és az embereket,
 • a berögzült viselkedésmintákat újraírhatja.

Konzultációs díjak:

1. Privát-díj

Az első konzultáció díja ingyenes/fő/10 perc, és telefonos egyeztetést, beszélgetést jelent. Itt  konkretizáljuk, hogy mire is van szükség, melyik szolgáltatásom a megfelelő. Az alkalmak díja: 29.000,- Ft/fő/120 perc. A találkozásaink között általában 3-4 hét telik el.

2. Távolság-díj

A konzultáció telefonon vagy skype-on keresztül történik, egyeztetett időpontban, és aktuális probléma, felmerülő kérdés megbeszélésére korlátozódik.

Konzultációs díj: 9000,- Ft/20 perc.

3. Krízis-díj

Azonnali beavatkozást igénylő segítségnyújtás, mely vagy személyes találkozót vagy az Ön jelzésétől számított két órán belüli telefonos visszahívást jelent.

Konzultációs díj: 15000,- Ft/25 perc

FONTOS INFORMÁCIÓK:

A tanácsadás személyesen vagy online formában történik. Időpontfoglalás a grafoera@gmail.com email címemen, vagy hétköznap 9 és 19 óra között telefonon (0620-2500-594) kérhető. Az emailben küldött időpontajánlatom 12 órán át érvényes, ezután visszajelzés hiányában törlöm.

Jelenleg egy hónapos várakozási idő van, ami azt jelenti, hogy az első jelentkezéstől számítva ennyi idő múlva tudok időpontot adni.

Személyes és online találkozó esetén is a szolgáltatásom 50%-a előlegként fizetendő. Időpont egyeztetésekor előlegszámlát készítek, melynek kiegyenlítése véglegesíti a tanácsadás idejét. A fennmaradó részt a helyszínen kell megfizetni készpénzben vagy azonnali utalással.

A megbeszélt időpontot 24 órával előtte lehet lemondani. Ellenkező esetben nem áll módomban figyelembe venni azt, a konzultáció díja felszámolásra kerül.


Nem akarsz lemaradni az aktuális tréningekről, információkról?
Iratkozz fel hírlevelemre!

Feliratkozásommal elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.